+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Zeecontainer huren prijzen

Zeecontainer huren prijzen

Een zeecontainer huren? Dan bent u uiteraard nieuwsgierig naar de prijzen die daarbij horen. Echter, zijn de kosten geheel afhankelijk van uw wensen. Natuurlijk beginnen die wensen bij het doel en daarbij de grootte van de container. Wellicht wilt u alleen uw spullen erin vervoeren of er zelfs een unieke kantoorruimte van maken. In dat laatste geval heeft u waarschijnlijk al een locatie gevonden, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om de zeecontainer bij ons op te slaan. Allemaal wensen die horen bij een zeecontainer huren en die de prijzen bepalen.

Zeecontainer huren prijzenEen greep uit ons aanbod zeecontainers:

Zeecontainer huren en de prijzen van het laten vervoeren

U kunt bij ons niet alleen een container huren, maar wij vervoeren uw gehuurde container ook nog eens graag naar uw gewenste bestemming. U kunt uw zeecontainer eerst zelf vullen waarna wij uw goederen voor een korte of lange(re) tijd voor u stallen. U hoeft ons maar een seintje te geven en we vervoeren uw zeecontainer in zowel binnen- als buitenland naar het gewenste adres. Dus ook hier bepaalt u zelf bij het zeecontainer huren de prijzen.

Vraag gerust een gratis offerte aan en wij geven u een persoonlijk inzicht in de kosten van het huren van een container.

De vele mogelijkheden van een zeecontainer

Een zeecontainer huren voor alleen het vervoeren van goederen. Het kan uiteraard altijd. Maar een container is veelzeidiger! U kunt er zelfs uw kantoor in huisvesten, of gebruik het op een beurs of voor speciale evenementen. Meer informatie over ons, onze zeecontainers huren en de prijzen?

Vraag offerte aan