+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Kantoorunit kopen

Container kopen en ombouwen tot tijdelijk kantoor

zeecontainer als kantoorTijdelijk kantoor nodig? Bijvoorbeeld omdat u met uw bedrijf gaat verhuizen of juist gaat verbouwen? Dan is een kantoorunit kopen een veel gemaakte keuze. Deze unit maken we van een (oude) zeecontainer, welke we strippen en naar uw wens kunnen omvormen tot uw kantoor. Zo kunt u snel weer aan het werk op een originele, unieke plek. Bekijk ons aanbod containers.

Mogelijkheden zeecontainer als kantoorunit

Vertel ons hoe u uw (tijdelijk) kantoor wilt zien, en we bouwen het van een zeecontainer naar keuze. We kunnen de container in uw gewenste kleur spuiten, ramen plaatsen en de unit voorzien van verlichting. In de loop der tijd hebben we dat al voor vele klanten mogen doen. Bekijk deze blauwgroene 20ft zeecontainer welke nu dient als kantoor. Of deze containerunits.

Voordelen

Nieuwe en gebruikte containers als kantoorunits hebben verschillende voordelen, wij hebben deze voor u op een rijtje gezet:

  • Goedkope kantoorhuisvesting
  • Makkelijke tussenoplossing
  • Voor elk kantoor op maat te maken
  • Extra kantoor op externe locatie

Waarom DTC?

DTC Rotterdam is gevestigd in het hart van de Rotterdamse haven. Vanaf deze locatie, waar DTC ook de opslag heeft, wordt een zeecontainer als kantoorunit omgebouwd. Vervolgens worden de containers geleverd in zowel binnen- als buitenland.Naast het kopen van een kantoorunit is ook huren mogelijk.

Ook een kantoorunit nodig?

Meer weten over onze kantoorunits en/of heeft u specifieke wensen? We horen en beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op of vraag eens een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan