Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
25 Containers gevonden

Zeecontainer kopen (nieuw of gebruikt)

Een zeecontainer is heel multifunctioneel. Onze zeecontainers kunt u kopen voor wanneer u gaat verhuizen, bieden genoeg inhoud voor opslag van uw goederen en zijn in te zetten bij uw evenementen. Wanneer u langdurig een container nodig hebt, is het kopen ervan vaak voordeliger dan huren. Bovendien kunnen we de zeecontainer ook voorzien van uw logo. Bij DTC helpen we al uw wensen koppelen aan de juiste container; nieuw of zo goed als nieuw.

Welk type zeecontainer kopen?

Zoals aangegeven hebben we zeecontainers voor vrijwel elke toepassing. Enkele mogelijkheden:
40ft High Cube Reefer zeecontainer kopen

Zeecontainer met koelinstallatie
Zeecontainers met een koelinstallatie aan boord zijn reefer containers. Ze zijn uitermate geschikt voor als u goederen als groente, fruit of vlees wilt vervoeren of opslaan op locatie.

Opslagcontainers
Handig voor in de bouw voor het opslaan van materialen. Maar ook de container die ideaal is voor het opslaan van uw waardevolle spullen als particulier. De opslag van uw container kunnen we desgewenst ook voor u verzorgen. Op ons depot in Rotterdam hebben we plek voor zo’n 500 zeecontainers.

Goederen vervoeren met afwijkende afmetingen
Wilt u goederen vervoeren welke niet in een standaard zeecontainer passen? Dan bieden onze flatrack zeecontainers de oplossing. De zijkanten van een dergelijke container zijn namelijk open.

Maatwerk zeecontainers
Maar ook als u een container wilt gebruiken op een evenement of als kantoorunit, helpen we u graag met maatwerk. De zeecontainer kunnen we voor u voorzien van spuiten, verven en belettering.

CSC gekeurde containers bij DTC

Onze containers zijn CSC gekeurd. Dit houdt in dat de zeecontainer veilig vervoerd kan worden op bijvoorbeeld een schip. U weet met dit keurmerk dat u in het bezit bent van een container van de beste kwaliteit. Niet alleen goed voor u, maar zeker ook voor uw goederen die u opslaat.

Levering en kosten

Eigenlijk is het lastig om u een indicatie te geven wat het kost om een nieuwe of gebruikte zeecontainer te kopen. Het hangt af van uw wensen. En die wensen horen we natuurlijk graag, zodat we u verder kunnen helpen. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen.

Liever een container huren?

Tijdelijk een zeecontainer nodig? Dan is huren waarschijnlijk meer iets voor u. U heeft de keuze uit nieuwe als zeer goed onderhouden tweedehands containers die u kunt huren.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op