Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
25 Containers gevonden

Zeecontainer huren voor zolang u wilt

10ft zeecontainer hurenEen zeecontainer huren is meestal voor de transport en/of opslag van goederen. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of als u tijdelijk uw bezittingen ergens veilig wilt opslaan. Wanneer u dus tijdelijk een container wilt gebruiken, is huren voordeliger dan kopen.

Maar een zeecontainer is meer dan dat. Het leent zich ook uitstekend als stand op een beurs of zelfs als kantoorunit. Bij ons kunt u dan ook de container zo lang huren als u wilt.  Dat kan een maand zijn, een jaar of zelfs voor meerdere jaren.

Waarom zeecontainer huren bij DTC

Voor welk doel u ook een container wilt huren, we hebben altijd een zeecontainer die bij uw wensen aansluit. Ons aanbod:

  • CSC gekeurde containers. Dit houdt in dat de zeecontainer veilig van A naar B vervoerd kan worden.
  • Met of zonder isolatie
  • Zeecontainers die aan de bovenkant open kunnen (open top) of gewoon aan de zijkant
  • Containers speciaal voor ladingen waarvan de afmetingen afwijken; flatrack
  • Zowel nieuw als zeer goed onderhouden gebruikte opslagcontainers
  • Mogelijkheid om de zeecontainer te huren, te kopen of te leasen

Bekijk ons volledige aanbod of filter hiernaast op type container

Opslag en transport van uw container

Op ons depot in de Rotterdamse haven hebben wij de opslagruimte voor zo’n 500 containers voor korte of lange(re) periode. Met de uiterste zorg en de beste kwaliteit nemen wij de stalling van uw opslagcontainer graag in ontvangst. Door de jarenlange ervaring en expertise weet DTC waar het mee bezig is.

De prijs van een zeecontainer huren

Hoe de huurprijs er uit komt te zien hangt af van uw wensen. Bijvoorbeeld het type container als een reefer (gekoeld), of een standaard opslagcontainer. Daarbij ook hoe lang wilt huren en of u de container op ons depot wilt stallen. Neem daarom gerust eens contact met ons op, en we vertellen u graag alle details

Wanneer u uw bezittingen naar de gewenste bestemming wilt vervoeren regelen we dat, in binnen- en buitenland.

Meer dan zeecontainerverhuur

U kunt een zee- of opslagcontainer bij ons huren, maar ook kopen, leasen en vele extra’s. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.