+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

40 FT Containers

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
16 Containers gevonden

Onze 40ft containers zijn robuust, ruim, en natuurlijk erg betrouwbaar ook. De container houdt uw lading droog, schoon en veilig. U vindt de containers bij ons in nieuwstaat, maar we hebben ook gebruikte. Deze laatste testen en inspecteren we meer dan grondig. Zo weet u dat u altijd op uw container (en op ons) kunt vertrouwen.

Aanbod 40ft containers

Naar wat voor een 40 ft container u ook op zoek bent, DTC levert een groot assortiment aan containers aan. Zo hebben we naast de standaard 40ft onder meer containers met een mobiele werkruimte of met koelsysteem. Daarnaast vindt u bij ons ook flat rack containers, voor ladingen die buiten de afmetingen van de container vallen. De neerklapbare kopschotten (ook wel flush folding genoemd) zorgen ervoor dat de lading toch vervoerd kan worden. U kunt deze dan vervolgens afdekken met een dekkleed.

Nieuwe en gebruikte containers

De containers van DTC zijn zowel te koop als te huur. Deze opties maken de toegankelijk naar een container voor u een stuk gemakkelijker. Daarnaast zijn de containers van DTC gemaakt van hoogwaardig staal, zijn ze scherp geprijsd en geven u de kwaliteit die u nodig heeft.

Het vervoeren van containers met welke maat dan ook, kan gedaan worden door het wagenpark van DTC. Zowel in het binnenland als in het buitenland zijn wij u graag van dienst.

Opslag op ons terrein

Nog een reden waarom u niet om DTC heen kunt is de ruimte aan 500 containers. Deze opslag is volledig in eigen beheer bij DTC en er wordt geladen en gelost met eigen materiaal. Zo wordt er met de beste zorg voor uw container omgegaan.

Wij helpen u graag met uw behoefte. Door de jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om de juiste oplossing voor u te vinden.

Vraag offerte aan