40 FT Containers

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
16 Containers gevonden

Naar wat voor een 40 ft container u ook op zoek bent, DTC levert een groot assortiment aan containers aan. Bent u opzoek naar een mobiele werkruimte, een container met koelsysteem of bent u op zoek naar een standaard 40 ft container? DTC helpt u graag met uw wens en behoefte.

De containers van DTC zijn zowel te koop als te huur. Deze opties maken de toegankelijk naar een container voor u een stuk gemakkelijker. Daarnaast zijn de containers van DTC gemaakt van hoogwaardig staal, zijn ze scherp geprijsd en geven u de kwaliteit die u nodig heeft.

Het vervoeren van containers met welke maat dan ook, kan gedaan worden door het wagenpark van DTC. Zowel in het binnenland als in het buitenland zijn wij u graag van dienst.

Nog een reden waarom u niet om DTC heen kunt is de ruimte aan 500 containers. Deze opslag is volledig in eigen beheer bij DTC en er wordt geladen en gelost met eigen materiaal. Zo wordt er met de beste zorg voor uw container omgegaan.

Wij helpen u graag met uw behoefte. Door de jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om de juiste oplossing voor u te vinden.

Vraag nu snel en eenvoudig een offerte aan en laat u helpen door een ervaren bedrijf!