+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Container opslag

Veilig uw bezittingen opslaan in een opslagcontainer

Zoekt u een plek om voor korte of lange(re) periode uw spullen op te slaan? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of puur voor materialen tijdens een bouwklus? Onze opslagcontainers bieden dan uitkomst. Bij DTC kunt u zo lang u wilt een container huren voor de opslag van uw inboedel, goederen of andere bezittingen. Uw spullen logeren vervolgens veilig en wel op ons depot in Rotterdam. Hier hebben we plek voor zo’n 500 containers. Bekijk alle containers

Welke container voor opslag kiezen?

Welke container u nodig hebt hangt natuurlijk af van hoeveel goederen/bezittingen die u wilt opslaan. Zo hebben we compacte containers die in niet meer dan 3 m3 zijn. De grootste zeecontainer die we u kunnen bieden is bijna 14 meter lang (45ft).

Naast de afmeting van de container, is ook belangrijk wat voor goederen u gaat opslaan. Zijn dat bijvoorbeeld meubels of ander goed dat u droog wilt stallen? Dan raden we u aan om een geïsoleerde opslagcontainer te huren. Deze containers bieden de beste bescherming tegen weersinvloeden en vocht.

Nieuwe en gebruikte containers

Wij leveren containers in nieuwstaat, maar ook kunt u te allen tijde gebruikte containers bij ons huren. Goed onderhouden en in perfecte staat.

Ook vervoer van zeecontainers

Naast het opslaan kunnen wij uw spullen desgewenst ook altijd vervoeren. De bestemming maakt daarbij niets uit. Of we uw opslagcontainer op een plek in eigen land moeten brengen of juist naar het buitenland, we doen het graag en met uiterste zorg voor u.

Kosten

Het is lastig om hier een kant en klare prijs te noemen. Het heeft allemaal te maken met uw wensen. Denk aan het type container, hoe lang u deze wilt huren (kopen is ook mogelijk), en of u deze container van A naar B wilt laten vervoeren. Vraag daarom gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dan weet u alle details.

Vraag offerte aan