Opslag

Vraag offerte aan Container huren?

Opslag

Opslag

Uw bezittingen tijdelijk opslaan in een zeecontainer

Zoekt u een plek om voor korte of lange(re) periode uw spullen op te slaan? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen? Een zeecontainer biedt dan uitkomst. Bij DTC kunt u zo lang u wilt een container huren voor de opslag van uw inboedel, goederen of andere bezittingen. Uw spullen logeren vervolgens veilig en wel op ons depot in Rotterdam. Hier hebben we plek voor zo’n 500 containers.

Ook vervoer van opslagcontainers

Naast het opslaan kunnen wij uw spullen desgewenst ook altijd vervoeren. De bestemming maakt daarbij niets uit. Of we uw opslagcontainer op een plek in eigen land moeten brengen of juist naar het buitenland, we doen het graag en met uiterste zorg voor u.

Kiezen van container

De keuze voor container hangt natuurlijk af van de hoeveelheid bezittingen die u wilt opslaan. Daarom hebben we zeecontainers van klein naar groot. In nieuwe staat of in goed onderhouden tweedehands. Paar voorbeelden:

Bekijk alle containers

Kosten

Het is lastig om hier een kant en klare prijs te noemen. Het heeft allemaal te maken met uw wensen. Denk aan het type container, hoe lang u deze wilt huren (kopen is ook mogelijk), en of u deze container van A naar B wilt laten vervoeren. Vraag daarom gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dan weet u alle details.

Offerte aanvragen Of neem contact met ons op