+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
25 Containers gevonden

De perfecte zeecontainer huren voor zolang als u wilt

10ft zeecontainer hurenEen zeecontainer huren gebeurt meestal voor de transport of de opslag van goederen. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of als u vanwege een andere reden – bijvoorbeeld een verbouwing of lange reis – tijdelijk uw bezittingen ergens veilig wilt opslaan. Wanneer u van plan bent tijdelijk gebruik te maken van een container, is huren een stuk voordeliger dan kopen.

Maar zo’n container is meer dan alleen opslagruimte. Het leent zich ook uitstekend als stand op een beurs of zelfs als kantoorunit. Om rekening te houden met dit soort situaties, kunt u bij ons dan ook de container zo lang huren als u wilt.  Dat kan een maand zijn, een jaar of zelfs voor meerdere jaren.

Waarom onze zeecontainers huren?

Waarom u ook een container wilt huren, wij hebben altijd een container beschikbaar die bij uw wensen aansluit. Ons aanbod:

  • CSC gekeurde containers,  zodat er veilig van A naar B vervoerd kan worden
  • Met of zonder isolatie
  • Zeecontainers die aan de bovenkant open kunnen (open top) of gewoon aan de zijkant
  • Containers speciaal voor ladingen waarvan de afmetingen afwijken; flatrack
  • Zowel nieuw als zeer goed onderhouden gebruikte opslagcontainers
  • Mogelijkheid om te huren, te kopen of te leasen

Bent u op zoek naar een bepaald type? Gebruik de filters hiernaast om de juiste container voor uw wensen te vinden.

Kosten zeecontainer huren

Wat de huurprijs precies gaat zijn, hangt helemaal af van uw wensen. Bijvoorbeeld of u een container als een reefer (gekoeld) nodig heeft, of een standaard opslagcontainer. Daarbij telt natuurlijk ook hoe lang u wilt huren en of u de container op ons depot wilt stallen of zelf een opslaglocatie verzorgt. Neem daarom gerust eens contact met ons op, en we vertellen u graag alle details

Wanneer u uw bezittingen naar de gewenste bestemming wilt vervoeren regelen we dat voor u, zowel in binnen- als in het buitenland.

Opslag en transport van uw container

Op ons depot in de Rotterdamse haven hebben wij de opslagruimte voor zo’n 500 containers voor korte of lange(re) periode. Met de uiterste zorg en de beste kwaliteit nemen wij de stalling van uw opslagcontainer graag in ontvangst. Door de jarenlange ervaring en expertise weten de medewerkers van DTC precies waar ze mee bezig zijn.

Meer dan alleen verhuur

U kunt een zee- of opslagcontainer bij ons huren, maar ook kopen, leasen en vele extra’s. Wij helpen onze klant natuurlijk zo goed mogelijk! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.
 
Vraag offerte aan