20 ft containers

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
31 Containers gevonden

Voor de meest uiteenlopende mogelijkheden met 20 ft containers bent u bij DTC aan het juiste adres. Gebruikte of een nieuwe container, een container huren of kopen? Bij DTC komt u verder.

De 20 ft containers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en geven u de kwaliteit die u nodig heeft. De vele opties met een 20 ft container moet voor de juiste en correcte invulling zorgen van uw wens en behoefte. DTC levert containers in een standaard variant, een aangepaste variant of geheel naar wens en op maat! Daarnaast zijn de containers scherp geprijsd!

Wilt u graag uw container(s) laten vervoeren en u heeft zelf de middelen er niet voor? Wij transporteren graag uw containers naar welke locatie dan ook. Zowel in het binnen- als in het buitenland zijn wij u graag van dienst.

DTC biedt ook aan 500 containers plaats voor opslag. Het lossen en laden van deze containers wordt door het eigen materiaal gedaan. Hierdoor hebben wij alle onderdelen in eigen hand. Uw container wordt met de juiste zorg behandeld.

Door de ruime ervaring in deze branche en de vele mogelijkheden bij DTC, zijn wij de partner voor u! Wij geven u graag het beste advies!

Vraag een offerte aan voor uw container!