+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Zeecontainer te koop

Zeecontainer te koop

Een zeecontainer biedt letterlijk ruimte voor vele doeleinden. En voor al die verschillende doeleinden bieden we bij DTC ook een variëteit van vele typen zeecontainers te koop aan. U bent bij ons altijd verzekerd van containers met een hoogwaardige kwaliteit staal en toch atlijd tegen de scherpste prijzen. u vindt ons in het hart van de Rotterdamse haven.

Zeecontainer te koopEen greep uit onze containers:

Gebruik het filter om aan te geven wat voor soort zeecontainer u naar op zoek bent en we geven u een compleet overzicht van de beschikbare containers. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voor elk doel hebben we een zeecontainer te koop

Onze zeecontainers kunt u voor verschillende (creatieve) doeleinden gebruiken. Voor opslag, maar ook voor een eigentijdse kantoorruimte. Of wanneer u een standruimte nodig heeft voor op een beurs. Een dergelijke container is overigens ook zeer praktisch als u gaat verhuizen. Uw bezittingen kunnen dan voor korte of juist langere periode veilig worden opgeslagen.

Of u nu voor zakelijk gebruik een zeecontainer zoekt of als particulier, we hebben altijd een gepaste oplossing.

Zeecontainervervoer in binnen- en buitenland

Uiteraard is een zeecontainer ook gewoon in te zetten voor waar het oorspronkelijk voor bedoelt is, containervervoer. Als specialist op het gebied van (zee)containertransport vervoeren wij uw container naar uw gewenste bestemming, in binnen- en buitenland. Lees meer over onze transportmogelijkheden.

Kennismaken met DTC?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van DTC? Neem gerust contact op of kom langs. Wij zijn buiten de feestdagen op maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 volledig beschikbaar voor u.

Vraag offerte aan