+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Zeecontainer te huur

Zeecontainer te huur

Op zoek naar een zeecontainer voor uw situatie? Dan kunnen wij u gegarandeerd verder helpen. We hebben namelijk voor alle gebruiksdoelen een passende zeecontainer te huur. Daarbij heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte containers, welke we in verschillende formaten en soorten verhuren.

Ook voor particulieren zeecontainers te huur

De mogelijkheden van een zeecontainer zijn eindeloos. U kunt een dergelijke container is bijvoorbeeld ideaal als originele kantoorruimte of als standruimte voor op een beurs. Onze zeecontainers zijn te huur voor zowel bedrijven als particulier. Zo kunt u ook een container huren bij een verhuizing. Uw meubels en overige bezittingen kunt u op deze manier veilig bij ons stallen voor uw gewenste periode.

Ons aanbod zeecontainers:zeecontainer te huur

Extra service!

Naast het huren van een zeecontainer en het eventueel bij ons opslaan, staan wij u ook graag bij met extra service. Wilt u bijvoorbeeld uw zeecontainer voorzien van belettering of van een andere kleur? Dan helpen wij u hiermee graag. Ook wanneer er onverhoopt schade ontstaat staan we natuurlijk voor u klaar met ons reparatieteam.

Een zeecontainer huren?

Geïnteresseerd in onze containers? Benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust en uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag eerst een gratis offerte aan.

Vraag offerte aan