+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Opslagcontainer huren

Opslaan van goederen of inboedel

Opslagcontainer huren voor uw bezittingen? Door onze jarenlange ervaring met het opslaan van goederen in containers kunnen wij u uitstekend helpen. Het opslaan van onder andere uw inboedel is bij ons mogelijk voor lange en korte periodes.

Flatrack of Highcube opslagcontainer van DTC

Bij DTC kunt u terecht voor verschillende afmetingen opslagcontainers. De kleinste containers in ons assortiment zijn 6ft terwijl de grootste richting de 40 / 45 ft gaan. En dit is niet de enige keuze die u bij ons kunt maken. Ook in de uitvoering en type zijn er nog vele mogelijkheden.

Wij leveren onder andere de flatrack, highcube en opentop containers. Al deze types hebben weer verschillende afmetingen en uitvoeringen. Door al deze keuze is het waarschijnlijk moeilijk te bepalen welke opslag container de beste keuze voor u is. Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste container, om het u al iets makkelijker te maken kunt u het filter op onze site gebruiken om snel de beste zeecontainer voor uw situatie te vinden.

Uw container opslag in Rotterdam

DTC beschikt over opslagruimte voor 500 containers in de haven van Rotterdam. Wanneer u bij ons een opslagcontainer huurt komt ook uw container op dit terrein te staan. Het vullen van de container kan bij ons, maar we kunnen door onze containervervoer service ook de container bij u weghalen. Wanneer u de inhoud uw container weer terug wilt hebben, dan brengen wij uw container naar iedere locatie in binnen en buitenland.

Voordelen DTC:

  • Alles in eigen beheer van vervoer tot verwerking containers
  • Opslagcontainers in verschillende maten
  • Container reparatie door ervaren medewerkers
  • Spuiten, verven of belettering van containers
  • Huur en koopmogelijkheden voor opslag containers

Kosten voor opslag van containers

Omdat u bij ons terecht kunt voor veel verschillende soorten opslagcontainers en een wisselende opslag duur hebben wij geen vaste prijzen. Om er achter te komen hoeveel de opslag van uw goederen gaat kosten kunt u altijd een offerte aanvragen of contact met ons op nemen.