+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Opslagcontainer huren

Flatrack of Highcube opslagcontainer van DTC

Bij DTC kunt u terecht voor verschillende afmetingen opslagcontainers. De kleinste containers in ons assortiment zijn 6ft terwijl de grootste richting de 40 / 45 ft gaan. En dit is niet de enige keuze die u bij ons kunt maken. Ook in de uitvoering en type zijn er nog vele mogelijkheden.

Wij leveren onder andere de flatrack, highcube en opentop containers. Al deze types hebben weer verschillende afmetingen en uitvoeringen. Door al deze keuze is het waarschijnlijk moeilijk te bepalen welke opslag container de beste keuze voor u is. Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste container, om het u al iets makkelijker te maken kunt u het filter op onze site gebruiken om snel de beste zeecontainer voor uw situatie te vinden.

Voordelen DTC:

  • Alles in eigen beheer van vervoer tot verwerking containers
  • Opslagcontainers in verschillende maten
  • Container reparatie door ervaren medewerkers
  • Spuiten, verven of belettering van containers
  • Huur en koopmogelijkheden voor opslag containers

Kosten voor opslag van containers

Omdat u bij ons terecht kunt voor veel verschillende soorten opslagcontainers en een wisselende opslag duur hebben wij geen vaste prijzen. Om er achter te komen hoeveel de opslag van uw goederen gaat kosten kunt u altijd een offerte aanvragen of contact met ons op nemen.