+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

6 FT Containers

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
2 Containers gevonden

De 6ft opslagcontainer is een compacte, lichte container en vooral minimalistisch. Ze zijn overal makkelijk te plaatsen. De containers van DTC zijn te koop, maar ook te huur voor een korte of lange periode.

Onze offshore 6ft containers zijn dus klein, maar absoluut fijn. Ze bieden namelijk genoeg ruimte zonder dat ze u in de weg staan. Handig voor opslag voor uw voorraad, gereedschap, meubilair. Toch iets meer opslag nodig? Bekijk dan ook eens onze 8ft containers.

Vervoer en transport 6ft container

Naast de verkoop en verhuur van top containers, biedt DTC ook het vervoer en transport van containers aan. Zowel in het binnen- als in het buitenland is DTC actief met transport en vervoer. En de 6ft variant leent zich perfect voor vervoer. De container is namelijk voorzien van insteekbeugels aan beide zijden. Dat maakt dat hij gemakkelijk te verplaatsen is met een heftruck.

Opslag

DTC biedt ook ruimte voor opslag van kleine en grote containers. Er kunnen ruim 500 containers gestald worden. Er wordt gebruik gemaakt van eigen materiaal voor het laden en lossen van de containers.

Wij helpen u graag verder met uw vraag en behoefte. DTC biedt een ruim aanbod aan oplossingen op het gebied van containers!

Doe nu een offerteaanvraag en vraag naar de mogelijkheden.