+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Container huren Rotterdam

De voordeligste containers huren in Rotterdam kan bij ons. Wij helpen u graag aan de beste deal zeecontainers. Hierbij maakt het niet uit of u op zoek bent naar een kantoorcontainer of juist een container voor een langdurige opslag. Wij helpen u altijd aan de juiste container voor verschillende doeleinden.

Container huren van DTC

DTC regelt alles rondom het huren van zeecontainers. Doordat wij al ruim 15 jaar lang verschillende containers verhuren weten wij precies hoe wij u het beste kunnen helpen. Een gehuurde container kunt u plaatsen in onze opslag in de haven van Rotterdam. Onze opslag heeft ruimte voor wel 500 zeecontainers. En omdat wij bijna nooit een wachtlijst hebben kunt u makkelijk en snel een gehuurde container in onze opslag plaatsen.

Voordelen van DTC:

  • Container levering in Rotterdam
  • De goedkoopste containers
  • Naast nieuwe containers ook tweedehands
  • Altijd een passende afmeting container voor uw wensen

Kantoorcontainer huren Rotterdam

Snel een tijdelijke of langdurig kantoor plaatsen kan door gebruik te maken van zeecontainers. U bouwt deze container in een handomdraai om naar een prachtig kantoorgebouw. Waarbij u bij ons zelfs de mogelijkheid heeft om daglicht in uw kantoor te krijgen. Speciaal hiervoor hebben wij open containers met glas.

Wanneer u een kantoorcontainer bij ons huurt leveren wij met ons container vervoer het kantoor op de gewenste locatie in Nederland af. Maar ook wanneer u het kantoor liever in het buitenland plaatst kunnen wij dit voor u regelen.

Speciale container projecten Rotterdam

Wanneer u opzoek bent naar een container voor speciale projecten, dan helpen wij u graag aan een zeecontainer op maat. Wij hebben al verschillende op maat gemaakte projecten voor klanten uit gevoerd. Zo hebben we voor een school in Den Haag een container ontwikkeld om kinderen te informeren over verkeersveiligheid. Een ander door ons uitgevoerd project was de kartshop in Walibi.

Uw mogelijkheden bij DTC

Bij DTC bent u aan het juiste adres voor verschillende zeecontainers.  Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag dan gratis een offerte aan of neem contact met ons op.