+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Tweedehands containers

Tweedehands containers huren of kopen? Wij hebben een groot aanbod tweedehands containers voor zowel de huur als verkoop. Een container kopen of huren is een hele praktische oplossing voor verschillende problemen. Te weinig opslag ruimte, een tijdelijk kantoor of een ingerichte beursstand kunnen allemaal met een container opgelost worden.

Containers van DTC

DTC is al jaren lang een gevestigde naam in de containerwereld. Vanuit de Rotterdamse haven vervoeren wij (zee)containers door heel Nederland en het buitenland. In het hart van de Rotterdamse haven hebben wij zelfs een opslag terrein voor wel 500 zeecontainers. Ook uw container kan hier tussen staan. Wij kennen bijna geen wachttijden waardoor u snel uw container bij ons kunt laten plaatsen.

Het plaatsen en vervoeren van de zware zeecontainers hoeft u niet uit te besteden. Wij hebben namelijk verschillende vrachtauto’s binnen ons bedrijf waarmee wij alle verschillende soorten containers kunnen vervoeren. Maar dit is niet het enige voordeel.

Voordelen DTC:

  • Veel containers in voorraad aanwezig
  • Wereldwijd levergebied
  • Goedkoopste zeecontainers
  • Zowel nieuwe als tweedehands containers

Assortiment gebruikte containers

Ons assortiment gebruikte containers wisselt voortdurend door vraag en aanbod. Ons huidige aanbod kunt u gemakkelijk online bekijken. Meestal hebben wij wel een aantal open top containers, containers met deuren en standaardcontainers tweedehands op voorraad. Bent u op zoek naar die ene soort gebruikte container, maar kunt u hem niet op de site vinden? Neem dan contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Zit uw keuze niet tussen ons aanbod gebruikte containers of wilt u toch liever een nieuwe container kopen? Ook dan helpen wij u aan de beste deal zeecontainer. Bekijk ook online eens onze voorraad nieuwe containers.

Tweedehands container kopen

Koop gemakkelijk de voordeligste tweedehands containers bij DTC. Wij helpen u altijd aan de beste deal zeecontainer in ieder formaat. Wilt u nog meer informatie over onze verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons en wij helpen u bij het maken van een keuze. Wanneer u uw keuze al wel bepaald is kunt u ook online een offerte aanvragen.