+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Container huren Amsterdam

20ft Half Hoog Open Top container huren in AmsterdamBij DTC kunt u voor verschillende uiteenlopende doeleinden een container huren. Ideaal voor als u tijdelijk uw spullen wilt opslaan in Amsterdam of u een zeecontainer nodig hebt voor bij een evenement. U vindt de containers bij ons dan ook in verschillende uitvoeringen, nieuw en gebruikt.

U vindt ons in het hart van de haven van Rotterdam, aan de Bunschotenweg 127. Iets meer dan een uurtje rijden vanaf Amsterdam.

Aanbod zeecontainers te huur in Amsterdam

U kunt bij ons verschillende soorten en afmetingen containers huren. Geïsoleerde containers, met dubbele deuren, of vaste kopschotten. Welke u het beste kunt kiezen hangt af van uw doeleinden. Bijvoorbeeld een opslagcontainer voor uw inboedel of als u de zeecontainer als tijdelijke kantoorunit in Amsterdam wilt gebruiken. We leveren dus aan zowel bedrijven als particulieren.

Ons aanbod:

 • Flatrack
  Een flatrack is een container speciaal voor ladingen waarvan de afmetingen afwijken van de normale afmetingen van de container. De lading kan door middel van een dekkleed worden afgedekt.
 • Standaard
  De standaard zeecontainer is de container die we allemaal kennen; de metalen kist die aan alle kanten gesloten is. Deze container is er wel in diverse afmetingen, afhankelijk van uw doeleinden.
 • Highcube
  Highcube containers zijn hetzelfde als de standaard containers, alleen iets hoger.
 • Open top
  De naam geeft het al prijs: bij open top containers is de bovenkant open. Ideaal dus voor als u ladingen heeft die groter zijn dan de deuren. Zo kunt u bovenaf de container beladen

Opslag en/of vervoer

De container kunt u gewoon bij ons laten staan op ons depot in Rotterdam. Maar we kunnen ook te allen tijde de zeecontainer naar uw gewenste bestemming vervoeren in binnen- en buitenland. De huurperiode kunt u zo dan ook zo lang of kort maken als u wilt.

Kosten

Wat de kosten zijn hangt af van welke container u kiest, de huurperiode en of u de zeecontainer wilt laten vervoeren. Vraag daarom gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan kunnen we een kostenplaatje voor u op maat maken.

Vraag offerte aan