+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Prijzen zeecontainer

Prijzen zeecontainer

De prijzen van een zeecontainer zijn afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een container huren, leasen of toch kopen? Zoekt u daarbij ook een geschikte locatie om uw container op te slaan of heeft u al een plek gereserveerd? Daarnaast is ook de grootte van de zeecontainer bepalend voor de prijs.

Een greep uit ons aanbod zeecontainers

Prijzen om uw zeecontainer te vervoeren

Wilt u een zeecontainer vervoeren? Ook dat is mogelijk bij DTC. U kunt bij ons een container huren en zelf vullen. Vervolgens kunnen wij uw spullen naar uw gewenste bestemming vervoeren wanneer u wilt. Ook hier zijn uw wensen bepalend voor de prijzen. Bijvoorbeeld hoeveel u wilt vervoeren.

Offerte aanvragen

Extra service

Naast ons ruime aanbod zeecontainers kunnen wij u ook van dienst zijn met extra services. Naar wens kunnen wij uw container spuiten, verven en voorzien van belettering. Tevens verzorgen wij ook de inspectie van uw container. En mocht er onverhoopt schade ontstaan, dan slaat ons reparatieteam graag de handen voor u ineen.

Inzicht in de prijzen van onze zeecontainers?

U ziet, een prijskaartje is moeilijk weer te geven. Het is maar net wat uw wensen zijn. Vraag daarom gerust eens een vrijblijvende offerte aan (gratis!) of neem contact met ons op.

Geinteresseerd? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen