+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Leasing

Opslagcontainer huren bij DTC

Wilt u een tijdelijk opslag voor uw bezittingen of gaat u verhuizen? DTC biedt de ruimte om voor een korte of een lange periode uw bezittingen veilig en goed te stallen. Voor deze activiteiten wilt u natuurlijk een partner waar u op elke moment van de dag, week of maand op kunt rekenen. Door de jarenlange ervaring en grote klantenkring weet wat u nodig heeft als het gaat om het huren van een container. Echter kunt u gemakkelijk een container huren bij DTC! Of het nu gaat om het huren van een container voor een maand, een jaar of meerdere jaren, DTC vindt de oplossing die het beste bij u past.

Kijk voor het uitgebreide aanbod aan huur containers in ons assortiment!

Opslag voor uw gehuurde container

Naast de verhuur, verkoop en reparatie van containers, zorgt DTC ook voor de opslag van containers. Met ruimte voor ruim 500 containers past die van u er zeker bij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de opslag van uw gehuurde of eigen container? Neem gerust een kijkje! Wij helpen u graag verder met de opslag!

DTC verhuurt ook alle beschikbare type containers en of het nu om een paar dagen of een paar jaar gaat wij als DTC weten voor ieder en overal een oplossing voor te vinden.

Container leasen bij DTC?

Vraag offerte aan