+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

Kosten zeecontainer

Kosten zeecontainer

Wat de kosten van een zeecontainer zijn hangt van een aantal vragen af. Bijvoorbeeld of u container wilt huren, leasen of kopen? En zoekt u ook een opslagplaats voor uw zeecontainer of heeft u zelf al een perfecte locatie gevonden? Ook de afmetingen van de container is bepalend voor de uiteindelijke kosten.

Een greep uit onze containers:Kosten zeecontainer

Kosten om uw zeecontainer te vervoeren

Wilt u een zeecontainer huren en laten vervoeren? Ook dat is mogelijk bij DTC. De kosten voor het transport van uw container hangt ook hier weer van een aantal factoren af. Waaronder de afmetingen en inhoud, en de plaats van bestemming. We vervoeren uw container in zowel binnen- als buitenland.

Extra service!

Bovenop ons aanbod containers kunnen wij u ook helpen met onze extra services. Zo kunnen wij uw zeecontainer spuiten, verven en voorzien van belettering. Om de veiligheid te waarborgen zijn we er ook voor u met reparatie en inspectie van containers.

Inzicht in uw kosten?

U ziet, een kostenplaatje is moeilijk weer te geven. Het is maar net wat uw wensen zijn. Vraag daarom gerust eens een vrijblijvende offerte aan (gratis!) of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen