+31 (0)10 429 29 55 info@dtc.nl

8 ft containers

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
3 Containers gevonden

DTC biedt een ruim aanbod 8ft containers aan. Dankzij de compacte vorm van de containers (inhoud 10 m3) kunt u ze vrijwel overal plaatsen. Handig voor bijvoorbeeld een bouwklus om spullen in op te slaan. Of gebruik het voor overige (tijdelijke) opslagmiddelen.

Wanneer u een offshore container nodig heeft om goederen in te verschepen, raden wij u een grotere versie aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze 20 ft containers.

Specificaties 8ft container

Deze compacte containers hebben de volgende buitenafmetingen:

Lengte: 2438 mm
Breedte: 2200 mm
Hoogte: 2260 mm

Binnenin de container gelden de volgende afmetingen:

Lengte: 2287 mm
Breedte: 2112 mm
Hoogte: 2059 mm

Volume en gewicht:

Volume: 9,82 m3
Leeg gewicht: 800 kg
Maximale lading: 3290 kg

Onze containers zijn voorzien van een geldige CSC plaat. CSC staat voor ‘International Convention for Safe Containers’ oftewel ‘Internationale overeenkomst voor veilige containers’.

Perfecte container in gebruik

Het is eigenlijk ook de perfecte container om te vervoeren. Dit omdat ze heftruck steekgaten hebben en hijsogen. Zo kunt u ze eenvoudig met heftruck of kraan laden, lossen en verplaatsen.

Verder is de opslagcontainer leverbaar met een houten- of stalen vloer.

Nieuw en tweedehands zeecontainer

We bieden zowel nieuwe- als gebruikte opslag containers. U kunt ze kopen, maar als u ze tijdelijk nodig heeft is ook huren mogelijk. Huren kan ook voor korte periodes. Voor standaard en aangepaste containers heeft u aan ons een hele goede partij. Zeker ook als het gaat om de scherpste prijzen. Wij helpen u graag verder met uw wensen.

Transport en opslag containers

Naast het verkopen en het verhuren van containers bieden wij ook de mogelijkheid tot transport van de containers. Deze dienst bieden wij zowel in het binnen- als in het buitenland aan.

Opslag van containers behoort ook tot één van de diensten van DTC. Het laden en lossen wordt in zijn geheel georganiseerd en gedaan door de materialen van DTC.

Door de ruime ervaring in deze branche en de vele mogelijkheden bij DTC, zijn wij de partner voor u! Wij geven u graag het beste advies!

Vraag offerte aan