8 ft containers

Vraag offerte aan Zeeontainer huren of kopen?
4 Containers gevonden

DTC biedt een ruim aanbod 8 ft containers aan. Dankzij de compacte vorm van de containers (inhoud 10 m3) kunt u ze vrijwel overal plaatsen. Handig voor bijvoorbeeld een bouwklus om spullen in op te slaan. Of gebruik het voor overige (tijdelijke) opslagmiddelen.

Onze containers zijn voorzien van een geldige CSC plaat. CSC staat voor ‘International Convention for Safe Containers’ oftewel ‘Internationale overeenkomst voor veilige containers’.

Nieuw en tweedehands

We bieden zowel nieuwe- als gebruikte opslag containers. U kunt ze kopen, maar als u ze tijdelijk nodig heeft is ook huren mogelijk. Huren kan ook voor korte periodes. Voor standaard en aangepaste containers heeft u aan ons een hele goede partij. Zeker ook als het gaat om de scherpste prijzen. Wij helpen u graag verder met uw wensen.

Transport en opslag containers

Naast het verkopen en het verhuren van containers bieden wij ook de mogelijkheid tot transport van de containers. Deze dienst bieden wij zowel in het binnen- als in het buitenland aan.

Opslag van containers behoort ook tot één van de diensten van DTC. Het laden en lossen wordt in zijn geheel georganiseerd en gedaan door de materialen van DTC.

Door de ruime ervaring in deze branche en de vele mogelijkheden bij DTC, zijn wij de partner voor u! Wij geven u graag het beste advies!

Vraag nu een offerte aan.